Real Time Web Analytics

Marci

COLORUP

colorup-150
coloup-150

Pasiune pentru ambalaje.
Colectiile brand-ului – Kraft BICOLOR , LUXURY, ELITTE  si WINE  – pe care le promovam, se adreseaza tuturor tipurilor de clienti si pot acoperi toate nevoile acestora.
Experienta si inovatia sunt factori cheie pentru performanta. Restul este fiabilitate.
Pentru a avea succes pe o piata in care concurenta devine din ce in ce mai dura, este necesar ca performanta, atunci cand vine vorba de calitatea produselor si serviciilor oferite, sa creasca si sa fie oficial recunoscuta.
Atitudine orientata catre client.
Intreaga noastra activitate se desfasoara in jurul satisfactiei clientului.  Abordam o viziune clara asupra relatiei pe care o avem cu fiecare client deoarece dorim sa devenim parteneri de incredere. Pentru asta, tot ce facem incepe cu intelegerea nevoilor clientilor, constienti fiind ca succesul nostru depinde de succesul lor.
Produsele noastre sunt o declaratie de calitate pentru afacerea noastra! 
Competitivitatea, inovatia si flexibilitatea sunt factori fara de care nu poti tine pasul intr-o piata in continua miscare.

SISTELSE

sistelse-150
sistelse-150

tree-600Pasiune pentru ambalaje de calitate
Am crescut, an dupa an, si ne-am dezvoltat constant, oferind solutiile de care are nevoie fiecare client.
Am reusit lasandu-ne condusi de pasiunea pentru calitate.
Suntem pasionati de ceea ce facem, oferind de mai bine de 18 ani produse de cea mai inalta calitate, impreuna cu pasiunea pentru fiecare detaliu.
Aceeasi pasiune care ne motiveaza sa continuam.
Experienta si inovatia sunt factori cheie pentru performanta. Restul este doar fiabilitate
Pentru a avea succes pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai dura, este necesar ca performanta, atunci cand vine vorba de calitatea produselor si serviciilor oferite, creste si este recunoscuta oficial.
Atitudine orientata catre client
Intreaga noastra activitate se desfasoara in jurul satisfactiei clientului.
Abordam o viziune clara asupra relatiei pe care o avem cu clientii nostri, pentru ca ne dorim sa devenim parteneri de incredere si sa oferim solutii optime pentru fiecare dintre acestia. Pentru asta, tot ce facem incepe prin a intelege nevoile clientilor, constienti fiind ca succesul nostru incepe cu succesul lor.
Produsele noastre sunt o declaratie de calitate pentru produsele nostre!sistelse1
Competitivitatea, inovatia si flexibilitatea sunt factori fara de care nu poti tine pasul intr-o piata in continua miscare.
Investim constant in tehnologie si in procesul de productie a ambalajelor, pentru a putea oferi produse la inalte standarde de calitate.
Conceptul de “Productie Asistata” vine in intampinarea necesitatilor clientilor cu un plus de atitudine diferentiat prin calitatea serviciilor oferite si permanenta consultanta din partea tehnicienilor nostri pentru a pastra standardul ridicat al produselor executate si a-i transforma din clienti in parteneri de durata.
sistelse2
Competitivitate, flexibilitate si 4 pasi standard
Pentru a oferi servicii exceptionale la nivel inalt este nevoie de viziune si lucru in echipa.
Deschisi unei colaborari flexibile, ne-am propus sa realizam colaborarea cu clientii nostri intr-o maniera variata care sa raspunda cat mai eficient exigentelor acestora.
Este o dovada de respect si de apreciere fata de toti clientii nostri la a caror succes ne simtim obligati si mandri sa contribuim.
Pasul 1 – Definirea produsului
In urma receptionarii Ofertei de Pret, se analizeaza detaliile trimise si se recomanda cea mai buna varianta de dimensiune, materiale si finisari, in functie de scopul in care se va utiliza si ceea ce urmeaza sa contina ambalajul solicitat.
In cele mai multe cazuri, materialele utilizate in procesul de fabricatie au o influenta semnificativa asupra pretului. De aceea, in Oferta de Pret, suntem obligati sa oferim cele mai bune solutii tehnice pentru a asigura calitatea maxima la un pret optim.
Pasul 2 – Lansarea in sistem a comenzii
Dupa receptionarea Comenzii Externe, se introduc in sistem specificatiile tehnice in vederea aprovizionarii cu materii prime si materiale pentru executia lucrarii.
De asemenea, se transmite catre client o Confirmare de inregistrare a comenzii care contine toate detaliile stabilite.
Pasul 3 – Procesarea, executia si predarea comenzii
Ulterior lansarii Comenzii Externe de catre client, se va trimite un montaj al lucrarii care contine formatul desfasurat al ambalajului (model stanta), executat de departamentul nostru DTP pentru a primi “Bun de Tipar” (BT).
Pentru siguranta clientului, suntem in masura sa realizam o mostra conform specificatiilor tehnice in vederea vizualizarii produsului finit si eliminarea oricarui risc de eroare.
In cazul in care se doreste sa se asiste la executia tiparului, departamentul nostru de trafic intern va comunica toate detaliile la programarea lucrarii pentru tipar.
Urmarirea permanenta a operatiilor de finisare de catre persoana responsabila ajuta din timp la depasirea unor situatii neprevazute prin gasirea solutiilor optime pentru rezolvarea problemei aparute, finalizarea si predarea acesteia la termenul de livrare stabilit.
Pasul 4 – Verificarea si certificarea calitatii
“Controlul Calitatii” urmareste cateva etape bine definite:sistelse-3
  1. Pregatim fisa necesara pentru Controlul Calitatii la fiecare comanda.
  2. Urmarim fiecare etapa in parte a procesului tehnologic, incepand cu lansarea comenzii, executia tiparului si impachetarea produselor.
  3. Ne asiguram ca produsele sunt livrate respectand marimea, cantitatea, culorile, finisarile si toate caracteristicile tehnice prevazute in comanda.
  4. Avem grija ca impachetarea produselor sa fie facuta corespunzator pentru ca acestea sa nu fie deteriorate in timpul incarcarii/descarcarii si transportului.
  5. Livram produsele insotite de toate documentele necesare pentru respectarea legislatiei.
Anexat la factura fiscala, Certificatul de Calitate atesta ca produsele comandate si calitatea acestora sunt conform celor stabilite de comun acord la lansarea comenzii.
Facem toate aceste lucruri pentru ca toti clientii sa poata beneficia intotdeauna de calitatea produselor care poarta semnatura companiei noastre.

LIGHTBAG

lightbag-150-

lightbag-150

Principalele limite pe care a trebuit sa le depasim cand am pornit la pozitionarea produsului LightBag® au fost explicarea utilitatii si a modului de folosire, asimilarea lor cu gama produselor aspirationale cat si cu acele obiecte care atrag prin conjugarea frumusetii cu efemerul ei.
Pentru aceasta, pornind de la cateva elemente care au facut celebre firmele Coca-Cola, Apple si Lego, am incercat sa adaptam o combinatie de mesaje care sa se potriveasca cu perceptia pe ne-o dorim pentru produsele noastre:
1. identificarea imediata a produsului pornind chiar de la forma sa;
2. inovatia alaturi de experienta sigura si facila;
3. imaginatia personala, ca principal instrument de folosire a produselor.
Light-Bag®” este un produs decorativ cu “viata scurta” de utilizare, realizat MANUAL din hartie, inspirat de lampioanele traditionale chinezesti, pentru a crea in mod natural lumini si umbre, o atmosfera magica care arata ca evenimentul dumneavoastra merita sa fie “unic”. Se potriveste cu sarbatorirea unui moment din viata ta, indiferent daca este vorba despre o cina in doi sau o mare petrecere.
Lumina naturala a focului, umbrele sale dispersate imprejurul lampionului, povestea spusa prin imaginile tiparite pe fetele lampionului, mesajul transmis prin combinarea literelor decupate pe fetele lampioanelor, mirosul insinuant raspandit din interiorul lampionului.
Toate acestea sunt elemente care alese si combinate in ton cu tema evenimentului sau locatia sa, creaza o atmosfera care individualizeaza, completeaza decorul ambiental si provoaca simturile de baza la inregistrarea evenimentului in memoria afectiva a participantilor.
Este un obiect decorativ care datorita perisabilitatii sale te incita la a-l pastra ca o amintire a emotiilor traite cu ocazia evenimentului. Este un mod de a exprima multumirile gazdei adresate participantilor si de a le aminti acestora ca au fost parte la un eveniment deosebit.
scs-70
Nu exista magie fara siguranta. LightBag® are totul.coco4595
Utilizarea sistemului inovator SCS (Safe Candle System), am reusit sa obtinem un avantaj competitiv, folosind 100% hartie reciclabila pentru pungi si eliminand in acelasi timp riscul de ardere a pungii prin fixarea lumanarii in interiorul pungii de hartie. Astfel, flacara nu are nici o posibilitate de a atinge peretii, chiar si atunci cand este puternic miscata. (a se vedea filmul demonstrativ plasat pe pagina web).
LightBag®-ul ar trebui sa fie tinut departe de copii, substante inflamabile si materiale. Nu lasati in orice moment LIGHTBAG® aprins nesupravegheat!

UBELLA

ubella-150bun
ubella-150-negru

Desi tesute din hartie, fiecare dintre componentele seturilor de masa “Ubella” are finetea materialului textil, rezistenta unei panze de in si puterea de absorbtie a bumbacului, fiind practice si intotdeauna curate.
Ambientul localului sau a casei dumneavoastra poate fi lesne diversificat printr-un aranjament diferit in fiecare zi, in ton cu mobila si celelalte elemente decorative.

“Mise en place” – ul este velatura unei calatorii gastronomice.

O gama larga de modele de fete de masa, runner-e si servete de unica folosinta pentru o ambianta eleganta si deosebita.
Solutia perfecta pentru fiecare zi!
Asortati culorile calde si pastelate iar mesele vor fi intotdeauna diferite si pline de “viata”. Clientii vor aprecia cu siguranta aceasta unica solutie.
Produse de unica folosinta, obtinute prin prelucrarea fibrelor naturale si sintetice, fara utilizarea de adezivi sau aditivi. Datorita procesului de imprimare, textura produsului finit rezultat este asemanator unui material textil.
Materialul utilizat pentru obtinerea produsului finit are in compozitie 3 elemente:
bulinapasta de hartie
bulinavascoza
bulinapoliester

ABSORBTIE

Avand in vedere ca pasta de hartie este elementul de baza in procesul de fabricatie al produselor, gradul de absorbtie al lichidelor este foarte ridicat.

CATIFELARE

Aspectul moale, cu proprietati asemanatoare fibrei de bumbac este generat de vascoza (fibra chimica artificiala obtinuta din celuloza regenerata)

REZISTENTA (la rupere)

Aceasta caracteristica se datoreaza utilizarii intr-un procent redus (maxim 8%) a poliesterului in procesul de fabricatie al suportului.
bulina efect de tesatura
bulina grad de absorbtie ridicat
bulina consistenta (70 gr/mp)
bulina igiena
bulina rezistenta la sifonare si rupere
bulina culori calde si pastelate
bulina varietate de modele si culori (aprox. 70 modele)
bulina preturi avantajoase
bulina costuri de intretinere = 0 lei