Real Time Web Analytics

Despre Angels

elitte_red20-150Obiectul principal de activitate-l reprezinta producerea pungilor pentru cadouri, personalizate sau de serie.

garnier-150Activitatea implica atat folosirea de utilaje specifice, prelucrarea manuala a hartiei precum si alte servicii la un inalt nivel de calitate.

elitte_farfalle20-150Dispunem de un Departament de Creatie si Prepress (DTP) si un Departament de Productie avand in componenta sa angajati specializati in legatorie si in manufacturarea pungilor din hartie prin manevrarea diferitelor utilaje de finisare de care dispune unitatea (ghilotina, stanta, masini de faltuit si gaurit).

loreal-150Toate acestea ofera garantia unor produse de calitate si o evaluare corecta a preturilor.

elitte_ink20-150Materiile prime si materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, astfel incat produsele rezultate sa poata satisface exigenta oricarui client.

maibelline-150De asemenea, producem si lampioane decorative – LightBag – produs ce foloseste lumina calda a lumanarii.Lumanarea este sustinuta in interiorul lampionului cu ajutorul unui sistem simplu si ingenios dezvoltat in cadrul companiei noastre.

Pentru o siguranta sporita, lampionul este realizat din hartie ignifuga. Produsul este foarte apreciat in tari ca: Germania, Franta, Rusia, Spania si de curand, Anglia.

20-1-150 21-1-150 22-1-150

Pe langa produsele enumerate mai sus, oferim si servicii de plastifiere.

Din stoc, vindem naproane si servete de unica folosinta produse dintr-un material foarte asemanator celui textil, cu avantaje multiple. Astfel, produsele au o capacitate mare de absorbtie, sunt igienice si catifelate. Varietatea de culori calde si pastelate le confera eleganta. Aspectul finaciar nu este de neglijat. De aceea, spunem ca prezinta si avantajul costurilor zero de intretinere. Sunt potrivite atat pentru acasa la utilizarea de zi cu zi, la evenimente speciale (aniversari, nunti, botezuri, etc.) cat si in regim HoReCa (bistro-uri, restaurante, etc.).

 

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne

Nume si Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

Info

S.C. Angels Distributions S.R.L.

De Luni pana Vineri, intre orele 9 a.m. si 5 p.m., ne gasiti in Parcul Industrial FAUR

Blvd. Basarabia, Nr. 256, 030352
Bucuresti, ROMANIA

Tel./Fax: +40 21 325 00 95 / 96
Email: comenzi[at]angels-d.ro